Γραφείο τελετών Φωτεινοπούλου Δήμητρα – Μητρέλος Γιώργος

το γραφείο μαςΤο γραφείο τελετών Φωτεινοπούλου Δήμητρα – Μητρέλος Γιώργος δραστηριοποιείται στη Δυτική Αττική – περιοχές Ίλιον, Πετρούπολη, Καματερό, Περιστέρι καθώς και σε όλη την Ελλάδα, τα τελευταία 30 χρόνια. Αναλαμβάνουμε την οργάνωση πένθιμων τελετών (κηδειών, αποτεφρώσεις, μνημόσυνα) με διακριτικότητα, συνέπεια, σεβασμό και άψογο επαγγελματισμό.

Το γραφείο μας αποτελείται από μία ομάδα επαγγελματιών που διακρίνονται για το ήθος και την αγάπη στον συνάνθρωπο. Αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τις οικογένειες που καλούνται να αποχαιρετήσουν το αγαπημένο τους πρόσωπο με μία τελετή. Οι άνθρωποι μας στέκονται με απόλυτο σεβασμό στους συγγενείς καθ΄όλη τη διάρκεια της τελετής και συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο γνωρίζοντας τη δυσχερή συναισθηματική τους κατάσταση. Το γραφείο μας εγγυάται την άψογη οργάνωση των τελετών έχοντας πολυετή πείρα, αγάπη και πάνω από όλα ανθρωπιά και αξιοπρέπεια.

Εμπιστευτείτε μας τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής σας και εμείς θα φροντίσουμε για όλα προσπαθώντας παράλληλα να απαλύνουμε τον πόνο σας. Η ανακούφιση των συγγενών από τις διαδικασίες και η συμπαράσταση στην απώλεια τους είναι για μας ο ύψιστος στόχος.

Στεκόμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο με έδρα την δυτική Αττική – Ίλιον δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Αττική αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ διακρινόμαστε για τις προσιτές τιμές μας κατανοώντας τις σύγχρονες οικονομικές συγκυρίες.

Αγίου Νικολάου 58 - Ίλιον