μεταφορά σορού στην επαρχία
Στο Γραφείο Τελετών ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΗΤΡΕΛΟΣ αναλαμβάνουμε την πλήρη οργάνωση και διεκπεραίωση για τη μεταφορά σορού στη Ρουμανία, εξασφαλίζοντας ότι η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με τη μέγιστη αξιοπιστία και σεβασμό προς τον εκλιπόντα και τους οικείους του. Κατανοούμε τη σημασία της επιστροφής των αγαπημένων σας στην πατρίδα τους και είμαστε προσηλωμένοι στο να παρέχουμε έναν αξιοπρεπή, ασφαλή και ευαίσθητο τρόπο μεταφοράς. Ο σεβασμός προς τις πολιτιστικές και θρησκευτικές σας παραδόσεις είναι πάντα στο επίκεντρο του έργου μας. Κυρίαρχο μέλημά μας είναι οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας να λαμβάνονται υπόψη κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την εκτέλεση όλων των απαραίτητων νομικών και διοικητικών διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένης της άδειας μεταφοράς από τις αρμόδιες αρχές. Αναλαμβάνουμε το βάρος της οργάνωσης και των λεπτομερειών, σε μια προσπάθεια να σας απαλλάξουμε όσο γίνεται από επιπλέον άγχος και ψυχική φθορά.

Η πολυετής εμπειρία μας και οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες του γραφείου μας στην οργάνωση πένθιμων τελετών καθοδηγούνται από υπευθυνότητα και συνέπεια.

Στο γραφείο μας αναλαμβάνουμε τελετές για το άνθρωπο σας με αμέριστη συμπαράσταση, σεβασμό και αξιοπρέπεια. Σας προσφέρουμε ένα φάσμα επιλογών ως προς το είδος της κηδείας που επιθυμείτε για τον άνθρωπο σας ή επιθυμούσε ο/η εκλιπών/εκλιπούσα.

Σεβόμαστε τις θρησκευτικές σας πεποιθήσεις, τα έθιμα και τις παραδόσεις της οικογένειας σας. Οργανώνουμε τελετές με φροντίδα και άριστο επαγγελματισμό. Η υψηλή αισθητική και η μέριμνα για την παραμικρή λεπτομέρεια είναι βασικά στοιχεία της δουλειάς μας.

Στα Γραφεία Τελετών Φωτεινοπούλου – Μητρέλος σεβόμαστε την μνήμη του αγαπημένου σας προσώπου. Εγγυόμαστε μια τελετή με άρτιο επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και προσήλωση στη λεπτομέρεια.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε:

  • Ανθοστολισμός
  • Αποτέφρωση
  • Γραφειοκρατικές Διαδικασίες
  • Εκταφή
  • Επαναπατρισμός: Επαναπατρισμός από Αυστραλία, Επαναπατρισμός από Ευρώπη, Επαναπατρισμός από Η.Π.Α.
  • Μεταφορά Σορού: Μεταφορά Σορού στην Επαρχία
  • Μνημόσυνο: Θρησκευτικό Μνημόσυνο και Πολιτικό Μνημόσυνο
  • Τελετές Κηδείας: Θρησκευτική Κηδεία και Πολιτική Κηδεία